Trots op onze tieners

Onze tieners

Zonder tieners geen @Robert’s en zonder @Robert’s nooit zo veel kunnen betekenen voor anderen in onze samenleving. Wij vertellen graag het verhaal van onze tieners. Lees een aantal van hun verhalen. 

Rosa

Rosa

Het is bij Rosa thuis in Elburg gezellig druk met haar ouders, broertje, zusje en twee konijnen: Brutus en Hector. Haar favoriete vak is beeldenvorming “Al ligt het er wel aan wat we maken. Soms maak ik iets lelijks, maar soms is het mooi.” Bijvoorbeeld toen ze met hout een kraampje maakte, dat pakte goed uit. Maar toen ze met hout een stoeltje creëerde, was het minder geslaagd. Haar minst favoriete vak is Frans. “Ik ben slecht in talen, maar Frans vind ik helemáál niks.”
Brend

Brend

Brend helpt @Robert’s vaak tijdens activiteiten. Zo heeft Brend onder andere mee gedaan met de high tea voor het verzorgingscentrum, houthakken bij Zorgboerderij Westbroek, de vossenjacht voor de kinderopvang, Kerst in de Vesting en was hij een van de deelnemers tijdens het @Robert’s ‘Wie is de Mol’-weekend.
Ilse

Ilse

Ilse komt vaak bij @Robert’s en helpt dan ook met verschillende activiteiten, zoals het vijfjarige jubileum, het @Robert’s Bakboek, de openingsactiviteit van de zorgboerderij van Careander, het collecteren voor het Oranje Fonds, een high tea voor het verzorgingscentrum Het Nieuwe Feithenhof en Winter in de Vesting. Ze is ook vaak betrokken bij activiteiten als het koken, het @Robert’s ‘Wie is de Mol’-weekend, het gala en het @Robert’s weekend met Expeditie @Robertson.
Mare

Mare

Mare is mee geweest met het @Robert’s weekend ‘Wie is de Mol’ en kookt weleens mee tijdens de kookactiviteiten. Ze heeft geholpen tijdens de verbouwing, bij het Oranje-ontbijt, met ‘Bakken met je oma’ en ze was te zien in de uitzending van omroep Gelderland met het programma ‘Van Gelders Grijs’, gepresenteerd door Jochem van Gelder.
Rozemarijn

Rozemarijn

Rozemarijn is mee geweest met het @Robert’s weekend ‘Wie is de Mol’ en kookt wel eens mee tijdens de kookactiviteiten. Ze heeft geholpen bij het duurzaamheidsdiner van Veluwe Duurzaam en helpt als we iets voor andere mensen gaan organiseren!
Yannick

Yannick

Yannick is mee geweest met het @Robert’s weekend – Expeditie @Robertson en kookt wel eens mee tijdens de kookactiviteiten. Hij heeft geholpen bij de grote schoonmaak van @Robert’s, het vijfjarig jubileum en Winter in de Vesting.
Eva

Eva

Eva is mee geweest met het @Robert’s weekend ‘Wie is de Mol’ en kookt weleens mee tijdens de kookactiviteiten. Ze heeft geholpen tijdens de verbouwing, bij het Oranje-ontbijt, met ‘Bakken met je oma’ en ze was te zien in de uitzending van omroep Gelderland met het programma ‘Van Gelders Grijs’, gepresenteerd door Jochem van Gelder.