Er voor de tieners zijn en ze verder brengen dan jezelf.

Binnen @Robert’s verwachten we dat vrijwilligers
een sterke persoonlijkheid hebben en gedreven zijn.
Iedereen heeft dit in zich wanneer je energie krijgt van het werk dat je doet.

“Als je je thuis voelt bij @Robert’s, dan ben ik tevreden. Ik vind het belangrijk dat we je zien zoals je bent. Als we een gezellige tijd hebben, helpt dat daarbij.”

Robert Pruis – coördinator @Robert’s

“Soms vind je zo veel leuk dat je niet altijd weet wat nou echt bij je past. Doordat we veel ondernemen bij @Robert’s vind ik het leuk en een uitdaging je dat te laten zien. Als ik daar een kleine bijdrage aan mag leveren, dan doe ik dat met heel veel liefde.”

Jennifer Pruis – coördinator @Robert’s

“Soms vind je zo veel leuk dat je niet altijd weet wat nou echt bij je past. Doordat we veel ondernemen bij @Robert’s vind ik het leuk en een uitdaging je dat te laten zien. Als ik daar een kleine bijdrage aan mag leveren, dan doe ik dat met heel veel liefde.”

Rosemarie Jongetjes – vrijwilliger 

“Ik vind het ontzettend leuk om met enthousiaste tieners te werken en haal hier ook mijn energie uit! Ik vind het belangrijk dat elke tiener gezien wordt en zich ook op zijn/haar gemak voelt. Gezelligheid en geintjes dragen bij aan een prettige sfeer in de groep en in de keuken natuurlijk! ‘t Lijkt me leuk om je een keer in de keuken te zien!”

Fenjolien Deetman – vrijwilliger

“Echt contact hebben met elkaar, dat is wat ik zo leuk vind bij @Robert’s. Mijn grootste hobby is koken en als er iets is wat je als tiener graag doet, dan is het eten. Daarom kook ik een keer per maand samen met de tieners een heerlijke maaltijd en eten we samen aan een gezellige gedekte tafel.”

Hanneke Bakker – vrijwilliger 

Versterk ons team

Meld je vandaag nog aan!

Word vrijwilliger op een uitdagende plek! Je krijgt veel kansen om te leren in de functie van jongerenwerker. Je werkt synergetisch samen in een team van professionals en je wordt onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn in het jongerenwerk.

Je hebt passie om met tieners te werken en een sterke drive om tieners te motiveren, uit te nodigen en aan te moedigen. Als vrijwilliger of stagiair ben je aanwezig op de openingstijden en je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die er gehouden worden. Tieners zijn energiek, eigenwijs en ondernemend. Het is jouw taak ze op een positieve manier aandacht te geven en een band met ze op te bouwen om zo bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarvoor heb je een goed ontwikkeld gevoel om een situatie juist in te schatten en de vaardigheid om hierop in te spelen. Ook kun je innovatief denken, heb je kennis van de actualiteit en zorg je er, samen met het team, voor dat de jongerenontmoetingsplek in ontwikkeling blijft. In je manier van werken en in de communicatie ben je zorgvuldig en punctueel.