Er voor de tieners zijn en ze verder brengen dan jezelf.

Binnen @Robert’s verwachten we dat vrijwilligers
een sterke persoonlijkheid hebben en gedreven zijn.
Iedereen heeft dit in zich wanneer je energie krijgt van het werk dat je doet.

“Als je je thuis voelt bij @Robert’s, dan ben ik tevreden. Ik vind het belangrijk dat we je zien zoals je bent. Als we een gezellige tijd hebben, helpt dat daarbij.”

Robert Pruis – coördinator @Robert’s

“Soms je zo veel leuk dat je niet altijd weet wat nou echt bij je verleden. Als ik daar een kleine bijdrage aan mag geleverd, dan doe ik dat met heel veel liefde.”

Jennifer Pruis – coördinator @Robert’s

“Soms je zo veel leuk dat je niet altijd weet wat nou echt bij je verleden. Als ik daar een kleine bijdrage aan mag geleverd, dan doe ik dat met heel veel liefde.”

Rosemarie Jongetjes – vrijwilliger 

“Ik vind het belangrijk dat tieners gezien en gehoord en als theaterdocent probeer mij altijd goed in te leven in een ander. Elke donderdag ben ik bij @Robert’s te vinden en ben ik waarschijnlijk een spelletjes aan het doen. Ik ben namelijk opwijs spelletjesfanaat, zodat we zelfs gezellig met elkaar zijn. Ik ben wel heel fanatiek, dus hopelijk kun je wel tegen je verlies!”  

Karen Sangers – jongerenwerker

“Tieners zitten in een periode van hun leven waarin veel verandert en ze zichzelf uitvinden. Ik ben voor hen daarom graag een aanspreekpunt en luisterend oor. Naast dat we goede gesprekken hebben, is er veel ruimte voor ontspanning, humor en goede muziek.”

Anouk van de Schootbrugge – vrijwilliger 

“Ik vind het enorm leuk om met enthousiaste tieners te werken en haal hier ook mijn energie uit! Ik vind het belangrijk dat elke tiener gezien wordt en zich ook op zijn/haar gemak voelt.”

Fenjolien Deetman – jongerenwerker

“Er zijn, jezelf zijn en samen zijn. Dat is zo fijn aan @Robert’s. Graag maak ik het hier gezellig met de tieners en mijn collega’s. Ik wil tieners een plek bieden om te komen wat voelt als thuis. Een plek dat er is voor een luisterend oor maar met name voor het plezier met elkaar! Zie ik je snel?!”

Jesse van der Veen – vrijwilliger 

 

 

 

 

Marin Pruis – vrijwilliger

Versterk ons team

Meld je vandaag nog aan!

Word vrijwilliger op een uitdagende plek! Je krijgt veel kansen om te leren in de functie van jongerenwerker. Je werkt synergetisch samen in een team van professionals en je wordt onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn in het jongerenwerk.

Je hebt passie om met tieners te werken en een sterke drive om tieners te motiveren, uit te nodigen en aan te moedigen. Als vrijwilliger of stagiair ben je aanwezig op de openingstijden en je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die er gehouden worden. Tieners zijn energiek, eigenwijs en ondernemend. Het is jouw taak ze op een positieve manier aandacht te geven en een band met ze op te bouwen om zo bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarvoor heb je een goed ontwikkeld gevoel om een situatie juist in te schatten en de vaardigheid om hierop in te spelen. Ook kun je innovatief denken, heb je kennis van de actualiteit en zorg je er, samen met het team, voor dat de jongerenontmoetingsplek in ontwikkeling blijft. In je manier van werken en in de communicatie ben je zorgvuldig en punctueel.