Het @Robert's Bakboek

 @Robert’s is een plek waar je je thuis mag voelen, waar je jezelf kan zijn en waar we graag tieners elkaar en anderen willen laten ontmoeten. Het Bakboek helpt hierbij! Samen met de tieners hebben we met oma’s, met Annemarie Pronk, met mensen met een migratieachtergrond en met ondernemers gebakken. Elk thema in dit Bakboek kent zijn eigen, typische recepten en zijn eigen karakter. We bakten met ondernemers in het weiland van het idyllische bed en breakfast ‘De Oogappel’, midden tussen de schapen, en met de oma’s en mensen met een migratieachtergrond bij  ‘de Bakzolder van Gardenbroek’. Voor Annemarie Pronk zijn we met de tieners naar Scheveningen gereisd om spritsen te bakken. 


Het @Robert’s Bakboek heeft meer dan vijftien heerlijke bakrecepten. Te bestellen voor €12,95 per boek. met vier recepten van Annemarie Pronk, winnares van het tv-programma Heel Holland Bakt 2016!


  Betaling

  Bezorging

  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

  Hierbij verklaar ik dat ik bovenstaande gegevens naar waarheid heb ingevuld.

  Door het formulier te ondertekenen geeft u toestemming aan Stichting Jong Veluwe, Burg. Folkertslaan 53, 8081 AZ te Elburg met Incassant ID: NL64ZZZ570155890001 om eenmalig een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven. Wij vragen uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven, overeenkomstig het door u te betalen bedrag. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  Wanneer u gekozen hebt voor een factuurbetaling, gebruiken we uw gegevens om u de factuur te sturen. Eerst ontvangen wij het factuurbedrag en daarna zullen wij het @Robert’s Bakboek verzenden